Nejst rideclub`s faciliteter
Ridehal 20*60 bane

Søndag formiddag er hallen forbeholdt spring. Dvs. at man, booker hallen senest 24 timer inden på NRC facebookside,der kant springe/løsspringe. Er der flere, der vil springe samme formiddag, må man deles om tiden - og aftale enten at springe sammen eller dele tiden imellem sig ca max har 30 min pr hest,samt aftale vedr. opsætning/nedtagning. Man kan ikke nægte andre muligheden for at springe, medmindre der i forvejen er mange.
Efter endt brug af hal (uanset om det er leje eller ikke) SKAL halbunden jævnes, inden man forlader hallen.

Såfremt man ønsker at lukke hallen - dvs at andre ikke skal have adgang - kan man efter aftale med bestyrelsen leje hallen ( en anden formiddag i ugen).
For medlemmer      125 kr. pr. time
ikke medlemmer      500 kr. pr. time

2  udendørs dressurbaner 20x60.
2  udendørs dressurbaner 20x40.
1  stor græsbeklædt springbane med vandgrav.
1  opvarmet rytterstue med tilhørende cafeteria, der er åben ved stævner og andre arrangementer.
Dejlig stor overdækket teresse
Nejst rideklub | nejstrideclub@gmail.com | Tlf.: +45 28974504