Velkommen til Nejst Rideclub's hjemmeside

Nyhedsbrev – juni 2019 

Brug af klubbens faciliteter 

Det er ikke tilladt at modtage privat undervisning udenom klubben på klubbens faciliteter. 

Det er derimod muligt at aftale enetimer med klubbens undervisere, hvor afregning sker igennem klubben – dvs. at timerne kommer på jeres månedlige opkrævning. Enetimerne kan være fra gang til gang – eller en fast aftale om X antal gange om måneden (ikke nødvendigvis samme tidspunkt hver uge – det aftales individuelt med underviseren). 

Ved aftale om fast undervisning, kan man opnå afslag på facilitetskort. Det vil forudsætte, at der betales for min. 2 enetimer pr måned, som betales forud og med en måneds opsigelse (samme vilkår som øvrig fast undervisning). Ved 2 timer pr måned, gives 50% afslag på facilitetskort, ved 3 enetimer 75% og ved 4 enetimer betales ikke facilitetskort. 

Herunder ses hvilke undervisere, der giver enetimer, og priser på undervisningen: 

- Pernille Thomsen 125 kr for 1⁄2 time tlf.: 5118 3271 - Zarah Klitager 125 kr for 1⁄2 time tlf.: 2117 0814 - Kathrine Nielsen 175 kr for 1⁄2 time tlf.: 2687 0193 

Såfremt man har et særligt behov, som ikke kan dækkes af den undervisning, som klubben tilbyder, kan man rette henvendelse til bestyrelsen, som i særtilfælde kan give dispensation til en ekstern underviser. 

Overtrædelse af ovenstående vil medføre udelukkelse fra brug af klubbens faciliteter. 

Spørgsmål er velkomne, og kan rettes til

Facilitetskort 

Fra 1. august ændres prisen på facilitetskort til 175 kr/mdr. Facilitetskortet følger som altid hesten. 

Der er lavet et nyt facilitetskort til føl/plage, hvor faciliteterne ikke anvendes til ridning/spring/løsspring i hal. Det er rimeligt, at føl/plage ikke skal betale fuldt facilitetskort, hvorfor de kan købe facilitetskort til 50 kr/mdr. 

Ridelejr i uge 31 

Der afholdes ridelejr mandag til onsdag i uge 31. Se særskilt opslag på facebook og i ridehallen. Der ligger sedler, som I er velkomne til at tage med hjem. Vi håber, at se en masse unge mennesker og ponyer/heste til nogle sjove og udbytterige dage. Der er mulighed for at leje pony/hest. 

Undervisning i sommerferien 

Der er forskellige muligheder for undervisning i ferien – se herunder: 

Dressurundervisning ved berider Charlotte Kjær Jakobsen d. 9. juli 

Tirsdag d. 9. juli 2019 (eftermiddag/aften) kommer berider Charlotte Kjær Jakobsen og underviser i 

dressur. Prisen for en halv time koster 250 kr., som betales på MobilePay til 925156 senest lørdag d. 6. juli. 

Tilmelding til

Dressurundervisning ved Louise i sommerferien 

Louise kommer og giver enetimer (1/2 time pr ekvipage) i dressur flg. datoer: 

- fredag d. 5. juli fra kl. 16.00 - fredag d. 2. august fra kl. 16.00 Pris pr. gang: 175 kr. Bemærk, at der er begrænsede antal pladser. 

Der gives forholdsmæssigt afslag i facilitetskort for de gange undervisning, man er deltager i hos Louise. (Eks.: man rider undervisning 1 gang – så får man et afslag på 150/4=37,50 kr på facilitetskort. Dvs. at man betaler 112,50 kr i facilitetskort og 175 kr for undervisning – i alt 287,50 kr). 

Tilmelding ti

Undervisning ved Kathrine i sommerferien 

Kathrine kommer og underviser flg. datoer: 

- torsdag d. 4. juli fra kl. 17.00 - torsdag d. 11. juli fra kl. 17.00 - torsdag d. 25. juli fra kl. 17.00 Pris pr. gang: 95 kr på hold i spring 

175 kr for enetime (1/2 time) i spring eller dressur 

Der gives forholdsmæssigt afslag i facilitetskort for de gange springundervisning, man er deltager i. (Eks.: man rider spring (hold) 2 gange – så får man et afslag på 150/4*2=75 kr på facilitetskort. Dvs. at man betaler 75 kr i facilitetskort og 190 kr for undervisning – i alt 265 kr) 

Tilmelding til  

Leje af elevheste i sommerferien 

Der er mulighed for at få part på elevhestene i sommerferien. 

Det kan være en uge i træk, eller 1 dag hver uge, 2 dage hver anden uge – eller hvad der nu kan passe ind. 

Priseksempler: 

- 75 kr. for en enkelt gang. - 4 dage i sommerferien koster 250 kr. - 8 dage i sommerferien koster 400 kr. - 12 dage i sommerferien koster 550 kr. Hvis det er noget andet, som passer ind i din sommerferie, så finder vi også ud af det. 

Kontakt 7, for at lave aftale om part på/leje af elevhest i sommerferien ☺ I ønskes alle en rigtig dejlig sommer (Elevskolen starter i uge 33) 

Nejst rideklub | nejstrideclub@gmail.com | Tlf.: