Velkommen til Nejst Rideclub's hjemmeside

Pernille Thomsen

ÅBENT FOR FLERE RYTTERE

Pernille underviser mandag i dressur og torsdag.
Pernille rider LA niveau, og er aktiv stævnerytter - i både dressur og spring. Pernille har redet i mange år, og har været på Nejst i rigtig mange år.

Pernille er uhyre flittig, og har et stort engagement i jobbet som underviser - og har altid tid til at hjælpe hendes elever til stævner på Nejst.

Herudover er Pernille rutineret i vores stævneudvalg, og kan derfor hjælpe med en masse spørgsmål omkring stævner.

Zarah Klitager

ÅBENT FOR FLERE RYTTERE

Zarah rider dressur på LA-niveau, og har sprunget på MB-niveau. Zarah er uddannet indenfor alternativ ridning og horsemanship, og har løbende heste i tilridning/ridning. Zarah er 3. generations hestetræner - og er derfor yderst kompetent i al omgang med hestene. Heruodover besidder Zarah en enorm tålmodighed og ro, som smitter af på såvel ryttere som heste.

Zarah underviser i dressur om tirsdagen.

Louise Nielsen

ÅBEN FOR FLERE RYTTERE

Louise underviser i dressur (enetimer) onsdage og fredage i ulige uger.

Louise har undervist i mange år på alle niveauer, og er meget vellidt af sine elever. Louise er enormt god til at skabe en god og sund udvikling for hendes ryttere og heste, hvor grundridning og samarbejde er i højsædet.

Hun har selv redet dressur på Intermediare/PSG niveau og har bl.a. redet/arbejdet i en dressurstald i USA.

Louise har uddannet heste, som er solgt til udlandet (bl.a. USA og Norge).

Katrine Nielsen

ÅBENT FOR FLERE RYTTERE

Katrine Nielsen underviser torsdag i spring fra kl. 18.00.

Katrine er rutineret rytter i dressur og spring - og rider landsstævner. Katrine er yderst professionel og engageret i sin tilgang til undervisningen.

Sofie Svendsen:

ÅBENT FOR FLERE RYTTERE

Sofie underviser i dressur om onsdagen. Sofie er rutineret rytter i både dressur og spring. Har redet stævner på landsplan.

Funktion kommer senere

Nejst rideklub | nejstrideclub@gmail.com | Tlf.: 24858411