Velkommen til Nejst Rideclub's hjemmeside

Pernille Thomsen

ÅBENT FOR FLERE RYTTERE

Pernille underviser mandag i dressur og torsdag.
Pernille rider LA niveau, og er aktiv stævnerytter - i både dressur og spring. Pernille har redet i mange år, og har været på Nejst i rigtig mange år.

Pernille er uhyre flittig, og har et stort engagement i jobbet som underviser - og har altid tid til at hjælpe hendes elever til stævner på Nejst.

Herudover er Pernille rutineret i vores stævneudvalg, og kan derfor hjælpe med en masse spørgsmål omkring stævner.

Louise Nielsen

LUKKET FOR FLERE RYTTERE

Louise underviser i dressur (enetimer)  fredage i ulige uger.

Louise har undervist i mange år på alle niveauer, og er meget vellidt af sine elever. Louise er enormt god til at skabe en god og sund udvikling for hendes ryttere og heste, hvor grundridning og samarbejde er i højsædet.

Hun har selv redet dressur på Intermediare/PSG niveau og har bl.a. redet/arbejdet i en dressurstald i USA.

Louise har uddannet heste, som er solgt til udlandet (bl.a. USA og Norge).

Funktion kommer senere

Nejst rideklub | nejstrideclub@gmail.com | Tlf.: +45 28974504